Fitbit Google'a Katıldı - Fitbit Kullanıcıları Google'un ayrıcalıklarına kavuşacak

Yakup Çetin
0
Bugün itibariyle Fitbit'in artık resmi olarak Google'ın bir parçası olduğu duyuruldu. Bu, birleşme Fitbit şirketi için ve tüm dünyadaki Fitbit kullanıcı topluluğu için inanılmaz derecede heyecan verici bir an.

Fitbit'in Google tarafından satın alınması Fitbit kullanıcılarının ilerleyen günlerde Google'nin sunduğu ekstra ayrıcalıklara kavuşacağını gösteriyor.

Fitbir'in CEO, Başkan ve Kurucu Ortağı James Parkı konuyla ilgili gönderdiği bildiride şu şekildedir;
Eric ve ben 13 yıl önce Fitbit'i kurduğumuzda, bunu basit ama cesur bir fikirle yaptık: dünyadaki herkesi daha sağlıklı kılmak. 100'den fazla ülkede 120 milyondan fazla cihaz satmış olan orijinal Fitbit izleyiciyi 2009'da gönderdiğinden beri, bu görev asla sarsılmadı. Bunun yerine, milyonlarca kişi bu göreve katıldınız ve Fitbit'i hayatları değiştiren bir hareket haline getirdiniz. Bazı durumlarda, kullanıcılarımızdan hayat kurtarmaya bile yardımcı olduğumuzu duyduk. Birlikte 275 trilyon adım attık ve 15 milyar saatin üzerinde uyku kaydettik.

Bu sadece bir başlangıç ​​çünkü Google ailesinin bir parçası olmak, daha iyi sağlık yolculuğunuzda size ilham vermek ve motive etmek için daha fazlasını yapabileceğimiz anlamına geliyor. Daha hızlı inovasyon yapabileceğiz, daha fazla seçenek sunabileceğiz ve sağlık ve zindelik ihtiyaçlarınızı desteklemek için daha da iyi ürünler yapabileceğiz. Kendi başımıza, bilekten mümkün olanın sınırlarını zorladık, adım adım, kalp atış hızı, uyku ve stres takibine öncülük ettik. Google'ın inanılmaz kaynaklarına, bilgisine ve küresel platformuna erişim sayesinde olasılıklar gerçekten sınırsızdır.

Bu satın almanın pek çok fırsat yaratacağından hiç şüphem yok. Ama aynı zamanda Fitbit hakkında bildiğiniz ve sevdiğiniz birçok şeyin aynı kalacağını da bilmenizi isterim. Doğru olanı yapmaya, sağlığınızı ve zindeliğinizi yaptığımız her şeyin merkezine koymaya ve hem Android hem de iOS'ta çalışan seçeneklerle herkese uymayan bir yaklaşım sunmaya kararlı olacağız.


Kullanıcılarımızın güveni her şeyden önemli olmaya devam edecek ve güçlü veri gizliliği ve güvenlik korumaları sürdüreceğiz, verilerinizin kontrolünü size vereceğiz ve neyi neden topladığımız konusunda şeffaf kalacağız. Google, Fitbit kullanıcılarının gizliliğini korumaya devam edecek ve küresel düzenleyicilerle bir dizi bağlayıcı taahhütte bulunarak Fitbit kullanıcılarının sağlık ve sağlık verilerinin Google reklamları için kullanılmayacağını ve bu verilerin diğer Google reklam verilerinden ayrı tutulacağını onayladı. . Google ayrıca, Fitbit kullanıcılarının üçüncü taraf hizmetlerine bağlanmayı seçmelerine izin vermeye devam edeceğini de onayladı. Bu, favori sağlık ve zindelik uygulamalarınızı Fitbit hesabınıza yine de bağlayabileceğiniz anlamına gelir. Google'ın bu ve diğer taahhütleri, Google'ın neden kullanıcılarımızı ilk sıraya koymaya devam edecek ve dünyadaki herkesi daha sağlıklı hale getirme misyonumuzu ilerletmeye yardımcı olacak Fitbit için ideal bir ortak olduğunu pekiştiriyor.

Hayatınızın ve sağlık yolculuğunuzun bir parçası olmamıza izin verdiğiniz için teşekkür ederiz.

İçtenlikle"



Bu birleşmenin Fitbit, Google'ye ve kullancılarına hayırlı olmasını dilerim.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !