Geçen haftalarda neler oldu sitemizde.

Yakup Çetin
0

 

Bir hafta boyunca sitemiz gitti gitti geldi bunun nedeni hosting sorunu şirketimizin dediğine göre serverın Ram’ının %75’ini yiyormuşuz afiyet olsun nasıl yiyor anlamıyorum ne yaptımsa olmadı. 

En sonunda çözümü sitemizin forum ve portal kısmını kaldırmakta buldum.

Bu olaydan sonra sitemiz bir nebze olsun rahatladı. Bunun yanında aktif olmayan köşe yazarları ve yazıları silindi ve silinecekte. Kimse alınmasını bunu yapmak zorundayım niye ziyaretçilerimiz Bozkır’dan haber istiyor görüntü istiyor.

Sıkıntıyı gidermek için Haberler Bölümünde Konya Haber ve ulusal gündem haberleri bölümü kaldırıldı ve daha önce eklenen haberler silindi.

Amacımız Bozkır’dan haberleri aktarmak, Fotoğraflarla Bozkır’ımızı görmek göstermek ve videolarımızla Bozkır’ı sizlere dinletmektir. 

Bunun yanında faydalı olabileceğimizi düşündüğümüz içeriklerimiz vardı ancak bu önceliklerimizden önemli olmadığı için bu içerikler silindi.

Bu zaman zarfında bakım sırasında Bazı gündemi teşkil eden haberlere yapılan yorumlarda kayıplar oldu bu yorumların gitmesinden dolayı bir şekilde bir taraf olduğumuz ithamları yönetildi. Allaha şükür biz kendimizin kim ve ne olduğunu biliyoruz.

Gönül ister ki Hosting şirketimizin bize dediği gibi kendimize ait sunucu alalım yayın yapalım ve daha kaliteli hizmet verelim ama imkânlar kısıtlı.

İmkânlarımız ölçüsünde gönüllülük esası ile üç yoldaşın çalışmaları ile sitemiz Bozkır için Bozkırlı için yayınına devam edecektir Sevgi ve saygılarımla.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !