Bozkır'da Aracılık ve Doğruluk

Yakup Çetin
0

 

Bozkır’da Aracılık Hizmetleri ile uğraşan Resmi olarak neredeyse 8-9 kişi var.

Birde Bunu El altından yapanlar var. 

Bu aracılara niye gider vatandaş Köylü Tapuda işi vardır gider Dilekçe yazdıracaktır gider, Destekleme alacaktır gider giderler bitmez giderler çok yüzlerce neden için bunda bir yanlış yok gider gider yapamaz gider uğraşamaz gider.

Sorun şurada normal olarak kendileri ile işi olmayan kişileri bile bir kılıfına uydurup iş yapmış gibi gösterip üç dört kurum gezdiren kişiler var adamdan para alabilmek için hiç gerek olmayan belgeler dolar bir o kuruma imzalatılır, onaylatırlı bir bu kuruma ne için hiçbir şey için amaç sadece iş yapmış görünüp Köylü Ahmet ağanın cebinde sıkışmış paraları çıkarmak için. 

Bizim vatandaşımız bilmez bilmediği içinde o kişilerin bir şeyler yaptığını sanır gider köyünde de bir güzel anlatır gittim Falancaya filancaya Belgelerimi bir güzel hazırladı yönlendirdi gideceğim kurumları hazırlattı işimi gördü beş on neyse para aldı ama işim halloldu ya Helâlı hoş olsun… Hoş olsun Ahmet ağa ama iş yaparsa hoş olsun esas yapacağı işleri yapmayıp denk getirdilerdi sizleri işleri olmasa bile gideceği esas kuruma göndermeden kırk yer gezdirip ondan sonra yolluyorlar işiniz görülüyor görülmesine ama Zaman kaybı ve Maddi kayıp tabii ki senin için Ahmet Ağam.

Tek Suçlu bu kişiler mi hayır Vatandaşımızda suçlu. 

Okumuşuda aynı Okumamışıda düşünki bir işin var bu işini görmeye yetkili Kurum A ne yapılır normal şartlarda O kuruma gidilir bir bilgi alınır nedir Ne değildir neler lazımdır. 

Yooo Falan kişi çok iyi bilir 5 Kayme alır ama o bilir o yapar, Allahın adamı bir gel sorda ondan sonra git işin içinden çıkamazsan git veya sevmiyorsan prosedürleri o zaman git yardım destegi al.

Birde Köylünün önüne düşüp bu adamlara taşıyanlarda var ki sormayın gitsin niye yaparlar köylülerine Akrabalarına bilmem ama bu kişilerin zararı millete.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !