Trendyol Çağrı merkezinde direk Müşteri temsilcisine bağlanma kodlaması

Yakup Çetin
2


Hayat bir deneyimlemeden ibaret.



Sözlerime bu şekilde başlamamın sebebi blog sayfamı kendi ihtiyaçlarım ve deneyimlerim için kullanıyor olmamdır. Son zamanlarda benim gibi çok sayıda tekenolojiyi seven ve internet üzerinden alışveriş yapan kişilerin yaşadığı sorun alış veriş sonrasında şikayetleri müşteri hizmetlerine iletmek.



Bizler günden güne e ticaret sitelerine yüklendikçe müşteri hizmetleri talepleri yoğunluk yaratmadan ön kapıdan alıp arka kapıdan çıkarmak için akıllı yazılımları kullanıyorlar. Siparişleriniz ve taleplerinizle ilgili bu yazılımlardan cevap alabiliyorsanız ne mutlu size. Açıksası bu ve buna benzer makaleleri yazmamın sebebi akıllı yazılımların yanıt vermediği farklı konular için müşteri hizmetlerine ulaşabilmek.



Açıkcası bana ve ben gibi teknolojiyi seven kişilere bu  yazılım çok yanıt veremez çünkü Firmaların sitelerinde çoğu sipariş, iade vs bilgi aşamaları mevcut benim yaşadığım sorunda bu süreçler değilde direk müşteri hizmetlerinin çözeceği sorunlardır.



Bugün sabahtan beri belki yarım saat akıllı yazılımdan müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım ve sonuçta müşteri hizmetlerine ulaşım bilgilerini buldum. Ben gibi başkalarıda o kod bu kot dolanmaması için bu firmamıza ait bilgileri aşağıda paylaşıyorum.



Trendyol Çağrı merkezinde direk Müşteri temsilcisine bağlanma kodlaması;



Trendyol Müşteri Hizmetleri. 

Çağrı Merkezi: 0 212 331 0 200



Çağrı Merkezi hizmet saatleri;

hafta içi 08:30-24:00

Cumartesi 10:00-24:00

Pazar günleri 10:00-19:00



Çağrı merkezi telefon numarasını aradığınızda standart ikazları dinleyip kodlama kısmına geçince ilk şu veya şunun için şu numarayı kodlayın dediğinde 4'ü tuşlayın. Bu tuşlamanın ardından 7'yi tuşlayın ve direk olarak müşteri hizmetlerine ulaşın.



0 212 331 0 200 / 4 / 7

Şeklinde işlemle şuan için müşteri hizmetlerine ulaşılabiliyor.



Not: daha sonra değişme olması durumunda yazarsanız üşenmeden arar direk yeni ulaşım yolunu sitemize güncelleriz.




Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. Yetkili bir trentyyol ile nasıl görüşürüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makaleyi yazdıktan sonra kodlamayı değiştirmişler. :D Şaka gibi gerçekten.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !