YouTube Yolculuğum ve Bozkırlı YouTuberler Akif Orhan ve Hasan Ay sohbeti

Yakup Çetin
0


Son günlerdeki Bozkırlı YouTuber arkadaşlarımız ve ekipman alımım sonrasında sende mi YouTuber olacaksın diyen arkadaşların sözleriyle bu videoyu hazırladım.





Biz yeni değil hep YouTube kullanıcıyız. 2005 yılından beri kazanç olmadan bile devamlı ekipmanlarımızı bütçemiz doğrultusunda artıran bir bireyiz. Bunu trendler doğrultusunda değil eğlencemiz olarak görerek devam ediyoruz. 





YouTube Kanallarımız şöyle ; 



  1. 2006 Dereköy Videoları http://url.yakupcetin.com/ydere 

  2. 2011 Bozkır Videoları http://url.yakupcetin.com/ybozkir 

  3. 2012 Yakup Çetin http://url.yakupcetin.com/yyakup 

  4. 2014 Konya Videoları http://url.yakupcetin.com/ykonya











2005 yılında web sitesi kurarak bölgede güzel bir etkinlik alanı oluşturduk. O yıllarda Türkiye'de facebook benzeri sosyal siteler var olsa da ingilizce olmasından dolayı kullanan kişi sayısı elle sayılırdı. 





Bu yıllarda Youtube üzerine Bozkır ve Dereköy eksenindeki videolarımızı şimdi sadece Dereköy kanalı olan http://url.yakupcetin.com/ydere adresimizde videolar yayınlıyorduk.  İçeriklerimiz zamanla artınca bu içerikleri birbirlerinden ayırarak, Dereköy, Bozkır, Konya ve Şahsı kanalımı açma zorunluluğu hissettim. 





Görüldüğü için tek kazanç için değil aktif içerik üreticisi olarak yıllardır bir uğraş içindeyiz. Konuyla ilgili videomuzda da belirttiğim gibi Kanalımız yerelde kaldığı için ciddi potansiyele ulaşamıyoruz. Ama bu işler nasip beklentimiz yok ama olsada sorun değil. 





Şahsi düşünceme göre herkes keşke Youtube vb sistemlerde içerikler üretse. Günümüzde herkes neredeyse hazırcı oldu ve kaynağı belli olmayan asılsız bir sürü içerikler sosyal medyada paylaşıyor. Hepimiz üretelim ve tüketmenin değilde üretmenin güzelliğini yaşayalım. 


 


Son söz olarak başta Anadolu'da Zaman diyerek trend yakalayan Hasan Ay kardeşimiz ve Akif Orhan kardeşimize aktvitelerinde başarılar dilerim. 





Yakup Çetin - 19.02.2020






Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !