PKK 'eylemsizlik' kararı açıklamış Barzani Şakşaklamış.

Yakup Çetin
0

PKK 'eylemsizlik' kararı açıkladı bizlere bir lutufta bulundu ve bu lutufun karşılığında da bizden bir takım istekleri var, Iraktan da Barzaniden bir ses geliyor eylemsizliği destekliyorum. Hadi hayırlı olsun.

Yalancının şahidi şıracı. Tabi siz bir birinizi destekleyeceksiniz aynı kaptan yallanıyorsunuz. Kızgım bunu bir haltmış gibi duyuran  Türk Basınına işiniz gücünüz yokmu arkadaş bu itlere pirim veriyorsunuz.

Kos koca devlet susacak asker kanına mehmetcik canına bir ay araverdigi için bu ara vermeyide oruçla süsleyecek. Kendine primkazandırırken birde istekleri olacak rezillik. buyrun ilgili bir haber ;

ANF'de yer alan habere göre, "Kongra Gel Başkanlık Divanı" ile "KCK Yürütme Konseyi Başkanlığı" 13 Ağustos’tan 20 Eylül tarihine kadar çatışmasızlık süreci ilan ederek, 4 maddelik bir barış planı açıkladı.


Açıklamada, “1 Haziran’dan bu yana aktif savunma pozisyonunda olan güçlerimizi pasif savunma pozisyonuna çektiğimizi kamuoyuna resmen ilan ediyoruz. 13 Ağustos’tan 20 Eylül’e kadar güçlerimiz herhangi bir eylem yapmayacak, ancak kendisine, halka yönelecek saldırı ve operasyonlar karşısında savunma hakkını kullanacaktır” denildi.

Planda, “cezaevinde 1700 civarındaki sivil Kürt siyasetçisinin ve barış grubu üyelerinin derhal serbest bırakılması, Abdullah Öcalan’ın barış sürecine aktif katılma koşullarının yaratılması ve yüzde 10 seçim barajının düşürülmesi” istendi.

ANKA

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !